Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Przepiękne pejzaże Mazur w zupełnie nowej odsłonie. Mikołajki, kojarzone dotychczas przede wszystkim z żeglarstwem, otworzyły się na zupełnie inny rodzaj aktywności.
Zobacz także: Kuchnia inspirowana motoryzacją - pieczone jabłka po królewsku »
Mazury to nie tylko turystyka, ale także dobre jedzenie. Regionalne miody i sery są doskonałymi bazami do wielu ciekawych i smacznych potraw.
Zatem poznajmy przepis na pieczone jabłko, którego podstawą jest miód. Do tego przepisu wykorzystano miód kremowy i rzepakowy.
Rafał Bakun - szef kuchni restauracji Pod Jabłoniami w Starych Sadach
Autor: .
Źródło: Agencja TVN
Źródło: Agencja TVN
0
Komentarze do:Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Dodaj komentarz
- Podobne
- 80 proc. Polek rozpoczyna dzień od śniadania. Jednak na talerzach dominuje pieczywo, wędlina i ser
- Co z czym się je? Czyli warzywa i owoce w posiłkach
- By chudnąć, trzeba jeść. Zbyt mała liczba kalorii w diecie hamuje metabolizm i ogranicza spalanie tłuszczu
- Ziołowe klimaty na grillu
- Amatorski sport a dieta – co warto wiedzieć?
- Niedoceniana kasza gryczana
LOCA Bikes - dobre bo krajowe!
Klopsik - wiecznie uśmiechnięty pies!
Modelki Playboya kilkanaście lat później
Kim Kardashian i Kanye West w kampanii Balmain
Boże Narodzenie Cukinia Danie fit Deser Dieta Dieta roślinna Dietetyczne przepisy Diety Dynia Grill Owoce Przepisy Sałatka Ser kozi Warzywa Wielkanoc Zbilansowana dieta Zdrowa żywność Zdrowe odżywianie Zdrowie
Więcej »