Strona główna » Kobieta » Kuchnia » Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem

Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem

pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Dodano: 17. 06. 2016
Tagi: Przepisy, Zdrowe odżywianie, Owoce, Mikołajki, Miód, Jabłka

Przepiękne pejzaże Mazur w zupełnie nowej odsłonie. Mikołajki, kojarzone dotychczas przede wszystkim z żeglarstwem, otworzyły się na zupełnie inny rodzaj aktywności.
Zobacz także: Kuchnia inspirowana motoryzacją - pieczone jabłka po królewsku »
Mazury to nie tylko turystyka, ale także dobre jedzenie. Regionalne miody i sery są doskonałymi bazami do wielu ciekawych i smacznych potraw.

pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem
Zatem poznajmy przepis na pieczone jabłko, którego podstawą jest miód. Do tego przepisu wykorzystano miód kremowy i rzepakowy.




Rafał Bakun - szef kuchni restauracji Pod Jabłoniami w Starych Sadach

 

Autor: .
Źródło: Agencja TVN
0
Komentarze do:

Słynne mazurskie miody. Przepis na pieczone jabłko faszerowane bakaliami i miodem

Dodaj komentarz

Nick:
Aby komentować pod zarezerowanym, stałym nickiem, bez potrzeby logowania się za każdym wejściem, musisz się zarejestrować lub zalogować tutaj »
Wpisz kod z obrazka: