By odpowiednio doprawić dania z grilla, powinniśmy sięgnąć po pachnące zioła. Doskonale odnajdą się one w towarzystwie mięs, warzyw, czy różnego rodzaju sałatek, które zaserwować... więcej »
Przepiękne pejzaże Mazur w zupełnie nowej odsłonie. Mikołajki, kojarzone dotychczas przede wszystkim z żeglarstwem, otworzyły się na zupełnie inny rodzaj aktywności. Zobacz także: Kuchnia... więcej »
Liczne spotkania przy grillu wymagają od nas pewnej dozy kreatywności. Wypieczona karkówka i chrupiąca kiełbaska mogą oczywiście za każdym razem smakować tak samo dobrze,... więcej »
Chrupiąca skórka, puszysty środek i dyniowy aromat, a wszystko to w energetycznym, pomarańczowym kolorze. Chlebek dyniowy urzeka lekko słodkawym smakiem i długotrwałą świeżością. więcej »
W okresie późnej jesieni i zimą bardzo często mam ochotę na makaron. Zawsze miałam wrażenie, że zastępuje mi on przysłowiową tabliczkę czekolady, wprawiając w dobry nastrój. więcej »
Białą kiełbasę w barszczu, w polskiej kuchni podaje się zazwyczaj na Wielkanoc. Czas to zmienić. Przygotowaliśmy dla was makaronową ucztę na ostro. Propozycja nie do odrzucenia. więcej »